Støt Palliativt Frivilligt Netværk

Palliativt Frivilligt Netværk er en non-profit forening, som er afhængig af medlemsbidrag og tilskud. Vi ønsker at udvikle en stor og bred medlemsskare.

Når du støtter os – som frivillig eller som medlem – støtter du mulighederne for at bidrage til lindrende pleje og omsorg hos uhelbredeligt syge børn, unge og voksne i eget hjem.

Du kan støtte Palliativt Frivilligt Netværk på flere måder:

• Bliv frivillig
  • Personligt medlemskab
  • Husstand medlemskab
  • Firma medlemskab
  • I stedet for en blomst
  • Sponsorater
  • Testamente

Følg os på Facebook

Bliv medlem og støt den frivillige udvikling

Bliv medlem af Palliativt Frivilligt Netværk og vær med til at støtte den frivillige indsats hos uhelbredeligt syge børn, unge og voksne i eget hjem. På forhånd tak!

Kontingent person/årligt 200,- kr.
Kontingent husstand årligt 300,- kr.
Kontingent for firma/foreninger årligt 3.000,- kr.

Mobil Pay 590877
Nordea Bank reg.nr. 2680 kontonr. 4385658074

Som medlem er du med til at støtte udviklingen og mulighederne for en kombineret professionel og frivillig indsats hos uhelbredeligt syge børn, unge og voksne i eget hjem.

Som medlem modtager du to gange om året vores Nyhedsbrev samt den årlige beretning. Som medlem indbydes du til den årlige generalforsamling (med stemmeret).

Vi har brug for dig.

Bliv medlem ved at sende os en mail med ønske om medlemskab eller ved at udfylde de fire felter på denne side – så hører du fra os. Når alle felterne er udfyldt og du trykker på send – kommer der en “tak for” besked frem.

Fornyelse af medlemskab opkræves/fremsendes efter generalforsamlingen i det efterfølgende år.

Ring hvis du har brug for hjælp tlf. 4019 8707.

Jeg har hørt om PFN: